The LEGO Ninjago Movie Video Game duyuruldu

The LEGO Ninjago Movie Video Game

Warner Bros Interactive, 21 Eylül’de vizyona girecek olan The LEGO Ninjago filminin oyununu duyurdu. İşte LEGO Ninjago Movie Video Game hakkındaki detaylar.

Eylül ayında vizyona gireceği duyurulan The LEGO Ninjago filmi, PC ve konsollarımıza da konuk olmaya hazırlanıyor. Seslendirme kadrosunda, Jackie Chan, Dave Franco ve Micheal Pena gibi yıldızların bulunduğu film Avrupa ile eş zamanlı olarak ülkemizde de vizyona girecek.

Warner Bros. beyaz perde de boy gösterecek olan yeni LEGO filmini, oyun dünyasına da taşıma kararı aldı. Firmadan yapılan açıklamada, Warner Bros. Interactive, TT Games ve The LEGO Group ortak yapımı, The LEGO Ninjago Movie Video Game’in filmin çıkış zamanıyla paralel olarak satışa sunulacağı belirtildi.

The LEGO Ninjago Movie Video Game temel olarak filmle paralel bir hikaye işleyecek. Oyunda aynı diğer LEGO oyunlarında olduğu gibi birden fazla karakteri aynı anda kontrol etme imkanına sahip olacağız. The LEGO Ninjago Movie Video Game hakkında verilen bilgilere göre, oyun boyunca Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane ve Master Wu’yu kontrol edebileceğiz.

The LEGO Ninjago Movie Video Game, Kuzey Amerika’da 22 Eylül’de, Avrupa’da ise 6 Ekim’de satışa sunulacak. Oyunun PC, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için geliştirildiğini de belirtelim.

Oyun için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.