LeBron James, 14 Temmuz’da ‘Fortnite’a geliyor

LeBron James, 14 Temmuz'da 'Fortnite'a geliyor

Bu hafta çıkan Space Jam: A New Legacy filminde yer alan ve LA Lakers’ın kısa forveti olarak oynayan LeBron James, şimdi de Fortnite’a geliyor.

14 Temmuz’dan itibaren Fortnite oyuncuları NBA yıldızının iki farklı versiyonunu satın alabilecekler:  normal bir LeBron ve yakında çıkacak olan Space Jam: A New Legacy filmindeki rolünden sonra modellenmiş bir LeBron. İki görünüm bunlarla ilişkili aksesuarları da paketinde içerecek. Her ikisi de oyuncunun yakında çıkacak olan ayakkabısı Nike LeBron 19’u kullanacak.  14 Temmuz’da, film vizyona girmeden iki gün önce Epic, iki farklı King James kostümü satmaya başlayacak. İlki, yıldızın maç öncesi tarzından ilham alacak. İkinci kıyafet ise, maç sırasındaki halinden ilham alıyor. Her iki kostüm de LeBron tarafından imzalanmış Nike modelleri olacak.

lebron james

Dünyaca ünlü oyuncu LeBron James şimdi de Fortnite evrenine giriyor. James, Fortnite’a giren ilk yıldız değil. Epic, daha önce Travis Scott ve Tyler “Ninja” Blevins’i de platformuna dahil etmişti. Epic’in sık sık diğer markalarla çapraz etkinlikler düzenlediği göz önüne alındığında, James’in gelişi şaşırtıcı bir yenilik değil. Şirket en yeni ürünleri olan satışa sunacağı Lebron James kostümlerini de Fortnite üzerinden pazarlamayı düşünüyor. Fortnite platformuna yakında The Rock’ın da geleceği iddia ediliyor. Görünüşe göre ünlülerin oyuna dahil edilişi şirket için yararlı olmuş.

Twitter yeni mesaj gönderme özelliği büyük dikkat çekecek: Uygulama kolaylaşıyor