Fortnite yeni bir silah güncellemesi alıyor

en iyi mobil uygulamalar

Fortnite 2. Bölüm: 2. Sezon için Fortnite yeni bir silah güncellemesi alıyor haberleri gelmeye başladı. Gelen bu sızıntılara göre, Fortnite’a 2. Sezonda Rapid Fire adlı yeni bir silah kullanacak. İşte Fortnite ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Yeni sezonlarla birlikte sunulan büyük güncellemelerle Fortnite’a sürekli olarak yeni içerikler ekliyor. Ortaya çıkan bu yeni bilgilere göre 20 Şubat’ta başlayacak olan Fortnite 2. Bölüm: 2. Sezon, oyuna Rapid Fire adlı yeni bir hafif makineli tüfek getirecek. Böylece oyuncular arasındaki rekabet de büyük oranda artmış olacak.

Fortnite yeni bir silah güncellemesi kafaları karıştırıyor

Bu dosyaları inceleyen veri madencileri, oyuna eklenecek yeni içerikler hakkında sızıntılar göndermeyi sürdürüyor. Spedicey1 adlı bir Twitter hesabı, Rapid Fire adlı silahla ilgili bazı ipuçları gönderdi.

Fortnite yeni bir silah güncellemesi yeni

 

Ortaya çıkan bu satırlardaki UC ve R kısımlarının Rapid Fire’ın Uncommon (Sıradışı) ve Rare (Nadir) versiyonlarına işaret ettiği söyleniyor. Bu silahın özellikleri ile ilgili henüz hiçbir detay verilmedi. Ancak ismine bakılırsa, silahın kontrol edilmesi zor ve yüksek hasar veren bir makineli tüfek olacağı iddia ediliyor. Böyle silahlar Fortnite’a dengeli bir şekilde gelmezse, oyunun tadını kaçırabilir.

Oyuna 5. Sezonda gelen P90 SMG benzer bir durum yaşatmıştı. Silah tanıtıldığında, aşırı şekilde güçlüydü ve tüm oyuncular bunu seçiyordu. Fortnite 2. Bölüm: 1. Sezon 20 Şubat’ta bitecek. Siz, yeni eklenecek bu silah hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fortnite için Harley Quinn duyuruldu!