Lawbreakers’ın Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

lawbreakers

Lawbreakers, oyun evreni için özel bir öneme sahip. Gears of War serisi, Unreal serisi, Quake serisi, Lost Planet 2, Shadow Complex’in yaratıcısı Epic Games’in beyin takımından Cliff Bleszinski, 2012 yılında ayrılıp, kendi şirketi Boss Games’i kurmuştu.

Lawbreakers, Boss Games’in ilk yüksek bütçeli oyunu. Cliff Bleszinski oyunun kurallarını çok iyi biliyor çünkü geliştirilmesinde, başını çektiği her oyun defalarca kez dünyanın en çok satan yapımları arasına girdi. 1975 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde doğan Cliff Bleszinski, aksiyon ve MMORPG türlerinin, dahi çocuğu olarak kabul ediyor.

Zekasıyla öne çıkan Cliff Bleszinski, Lawbreakers’ta riske girmemeyi tercih ediyor ve en iyi bildiği işi yapıyor: MMORPG-Aksiyon melezini, oyun müdavimleriyle buluşturmak.

Lawbreakers; Overwatch ve Call of Duty: Black Ops 3’a benzeyen eşsiz karakter gelişimini esas alıyor. Baş karakterimiz, fantastik yetenekleri her saniye geliştiriyor.

Yapım, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde Xbox One, Sony PS4 ve Microsoft Windows platformları için raflardaki yerini alacak.

Lawbreakers

Geliştiriciden sızan sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Azami Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600

RAM: 4 GB

Grafik İstemci: Nvidia 460 (1 GB)

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (Sadece 64 bit)

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i7-4790

RAM: 16 GB

Grafik İstemci: vidia GTX 970 veya AMD dengi (2 GB)

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (Sadece 64 bit)