The Last of Us’a Güncelleme

2014 08 28 tlou patch109 960p d2vh

The Last of Us’a gelen yeni güncelleme yeni haritalar ve yeni silahlar getiriyor. 

Günümüzde her geçen gün gelişen oyun sektörünün son ürünleri her ne kadar iyi olsalar da oyun şirketleri oyunlarında yamayacak yerler bulabiliyorlar. Oldukça başarılı dediğimiz oyunlar bile bir süre sonra sıkmaya başladığı için yapımcılar bunu da göz önüne alarak güncelleme paketlerini yayımlıyorlar.

 

 

En çok oynanan oyunlar arasında yer alan Naughty Dog ve The Last of Us için de yeni bir güncelleştirme yayınlandı. Bu güncelleştirme Playstation 3 ve Playstation 4 sistemlerine geliyor.

The Last of Us oyununa gelen yeni yama ile oyuna yeni haritalar ve silahlar ekleniyor.

The Last of Us için Sony’nin oyun konsollarına gelen güncelleme PS4’teki The Last of Us Remastered’ı 1.03 sürümüne yükseltiyor. PS3’teki The Last of Us oyunu ise son gelen yama ile 1.09 sürümüne yükseliyor. Her iki platformdaki The Last of Us oyunlarına gelen güncelleme oyunda yaşanan bazı hataları gideriyor. Öte yandan her iki oyunda da ücretsiz olarak multiplayer’a girmek mümkün.

Son olarak The Last of Us tutkunları eğer isterlerse 3 dolar karşılığında yeni bir eklenti paketi satın alarak dört yeni silaha daha sahip olabiliyorlar.

Google Yöneticisi Beyaz Saray Yolunda