Avatar oyununa ilgi yağdı! 16 Dakikada 50 bin dolar toplandı

Avatar oyununa ilgi yağdı! 16 Dakikada 50 bin dolar topland

Avatar efsanesi ne kadar zaman geçerse geçsin geniş bir hayran kitlesine sahip. Animasyonun serisinin Dünya çapında milyonlarca hayranı var. Seriden uyarlanan film hayranlarda hayal kırıklığı yaratmış olsa da hayranlar desteğini kesmemiş. Şimdi Avatar oyunu geliyor. İşte detaylar.

Avatar: The Last Airbender evreninde geçen bir rol yapma oyunu geliyor. Oyun hayranlar tarafından ciddi bir ilgiyle karşılandı. AvatarLegends oyunu şaşırtıcı derecede kısa bir sürede 50.000 dolarlık hedefini kırdı. Magpie Games tarafından geliştirilen oyun The Last Airbender ve The Legend of Korra’nın resmi lisanslı masaüstü RPG oyunu olacak. Baştan sona yeniden tasarlanan oyun, çeşitli benzersiz karakter yaratma araçları, hikayeler ve savaş mekaniği sunacak. Kickstarter’da duyurulan oyun, sadece 16 dakikada 50.000 dolarlık ilk hedefini geçmeyi başardı. Oyunun bağışları şu anda 1 milyon doların üzerine geçmiş durumda. Magpie Games, Avatar Legends oyunu, “Dünyaya mevcut hikayelerin ötesinde bakmak ve kahramanların başkalarının iyiliği için yaptığı anlamlı eylemleri keşfetmek isteyen her yaştan insan için bir oyundur” diye açıklıyor. Oyuncular kendi karakterlerini yaratabilecek ve Avatar evreninde maceralara atılabilecekler.

Avatar oyununa ilgi yağdı! 16 Dakikada 50 bin dolar topland

AvatarLegends oyunu, oyunculara geniş Avatar evreninin herhangi bir döneminde oynama özgürlüğü sunuyor. Oyuncular, çeşitli arketipler arasından seçim yaparak, maceralarına atılırken istedikleri karakter olabilecekler. Oyun için başlatılan kampanya 29 gün daha yayında ve oyunun Şubat 2022’de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Koronavirüs delta varyantı aşı karşısında çaresiz kalıyor: Elimizde büyük bir koz var