Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Bu sabah kripto para yatırımcıları yeşil bir tabloya uyandılar. Peki kripto paralarda yükseliş başladı mı? İşte konuya ilişkin yorumlar.

Kripto para piyasası zor günlerde geçiyor. Son 2 hafta içerisinde bazı kripto paralar yüzde 60’ın üzerinde değer kaybetti. Pek çok kripto para biriminde ise değer kaybı yüzde 50 seviyelerinde.

Bir dönem 64 bin doları gören BTC 32 bin doların altına kadar geriledi. 4 bin doları aşarak önemli bir rekora imza atan ETH ise 1800 doları gördü. Şimdilerde biraz toparlanmış bir görüntü ortaya çıksa da hala piyasaya güven yok denecek kadar az.

Peki artık kriz bitti mi? Yani kripto paralar tekrardan yükselişe geçecek mi? İşte asıl merak edilen soru bu.

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Bazı kripto para yatırımcıları sektördeki korku trendinin devam ettiğini belirtti. Özellikle günlük bazda al-sat yapan yatırımcılar için pek de karlı bir dönem içerisinde olduğumuz söylenemez. Çünkü gün içerisinde iniş çıkış paritesi pek de belirgin olmuyor.

Yani grafik okuyarak, analiz yaparak birşeyler kazanmak hiç de kolay değil. Aslına bakılırsa kripto para piyasası zaten riskli bir sektördü. Fakat şu sıralar risk faktörünün adeta zirve yaptığını söyleyebiliriz.

Her zaman olduğu gibi yine dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz tamamen bilgi ve haber verme niteliğinde olup, yatırım tavsiyesi değildir.

Kripto para piyasası yine ekside