Kripto paralarda beklenen hareketlilik başladı!

spot Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu boga

Bir süredir sert düşüşlerin yaşandığı kripto para pazarında nihayet yeşil çizgiler göründü. İşte konu işle ilgili tüm detaylar.

Kripto paralarda beklenen hareketlilik başladı! Türkiye’de hayli takipçisi olan kripto para sektöründe son birkaç gündür kırmızı çizgiler hakimdi. Başta BTC ve ETH olmak üzere hemen tüm kripto paralarda beklenmedik düşüşler yaşandı.

Bu sert düşüşler sonrasında Bitcoin’in çöküş yaşayıp yaşamayacağı konuşulmaya başlanmıştı. Neyse ki sektördeki ilk toparlanma sinyalleri geçtiğimiz gün itibariyle gelmeye başladı.

Biz bu haberi hazırladığımız sırada Bitcoin 36 bin dolar seviyesine kadar yükselmişti. Ethereum ise 2400 doların üzerine çıkmayı başarmıştı.

340 milyon sterlin değerinde Bitcoin'i yanlışlıkla kaybetti!

Kripto paralarda beklenen hareketlilik başladı!

Hatırlanacağı üzere Bitcoin ve Ethereum kısa bir süre önce dip seviyesine vurmuştu. BTC 32 bin dolar, ETH ise 2100 dolar seviyesine kadar geri çekilmişti. Özellikle BTC’deki çekilme bir hayli korku yarattı.

Pek çok analist BTC’nin 30 bin doların altını görmesi halinde piyasanın 2 – 3 yıl boyunca devam edecek bir ayı döngüsüne girmesinden korkuyordu. En azından şimdilik korkulan olmadı diyebiliriz. Zira BTC bir şekilde kendisini kurtarmayı başardı.

Tabi ki önümüzdeki süreç bizlere neler getirir tahmine etmek biraz güç. Hatırlanacağı üzere 2017 yılında BTC ve diğer altcoinlerde yüzde 50 ve üzeri değer kayıpları yaşanmıştı. Hem de bir gecede. Şimdi de aynı şeyin yaşanmayacağının bir garantisi ne yazık ki bulunmuyor. Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Google konum paylaşımı konusunda baskı yapıyor: Mahkemelik oldu