Kripto paralar için yeni dönem başlıyor

Kripto paralar için babasını

Kripto paralar için hayli zor bir dönemeç daha geride kaldı. Uzmanlar Nisan ayı ile birlikte piyasaların tekrardan yeşil bir tabloya bürünmesini bekliyorlar.

Kripto para piyasasını takip edenlerin de bildiği üzere Mart ayları genel anlamda zorlu geçiyor. Hatta geçtiğimiz yıllardaki tabloya baktığımızda hep kırmızı renklerin hakim olduğunu görüyoruz. Keza geçtiğimiz yıl pek çok kripto para Mart ayı içerisinde yüzde 25’e yakın değer kaybetmişti.

Ay içerisinde ise bu oran yüzde 50’leri aşmıştı. Neyse ki bu sene korkulan olmadı. Mart ayı inişli çıkışlı bir şekilde geçse de kripto varlıklar büyük zararlara uğramadı. Peki önümüzdeki Nisan ayında ne olacak.

Uzmanlar genel olarak Nisan ayını olumlu değerlendiriyorlar. Asıl yükselişin ise koronavirüs vakalarının azalması ve piyasaların normale dönmesiyle gerçekleşeceğini umuyorlar.

Kripto paralar için yeni dönem başlıyor

Genel beklenti Nisan ayında pek çok kripto varlığın az da olsa yükseliş içerisine girmesi. Elbette bu kesin bir durum değil. Belki bu sene Nisan ayı tamamen kırmızı bir tablo ile dönemi kapatabilir. Sonuçta söz konusu kripto varlıklar olduğunda yatırımcıları nasıl bir tablonun beklediği pek de kestirilemiyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. İçeriklerimizdeki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi fikirleriniz doğrultusunda gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz. Sonuçta kripto para sektörü, risk faktörü hayli yüksek olan bir saha.

30 Mart vaka sayısı açıklandı! İşte detaylar