Konsol Savaşlarında Yeni Boyut!

ditch that ps 3

Kimileri konsol savaşları için abartılıyor diye düşünebilir. Ancak Microsoft’un son hamlesi bu terimi destekler nitelikte.

ditch-that-ps-3

Sony’nin PS’i Microsoft’un Xbox’ı arasındaki sürüm savaşları devam ediyor. Her geçen gün artan rekabet ortamı Xbox One ve Playstation 4’ün çıkmasıyla farklı bir boyut kazanmaya başladı. Microsoft’un Sony’nin pazardaki payını düşürmek ve kendi oranını yükseltmek için yeni bir strateji geliştirdi.

ABD’de başlatılan kampanya ile Xbox One alırken 100 dolarlık bir indirim çeki kazanıyorsunuz. Peki ama bu çeki kazanmak için ne yapmalısınız? İşte tam bu noktada dikkat çeken bir durum ortaya çıkıyor. Kampanyaya göre Playstation 3 oyun konsolunuzu Microsoft mağazalarından herhangi birine götürdüğünüz takdirde Xbox One için 100 dolarlık indirim kuponu kazanmış oluyorsunuz. Microsoft, PS4’ün Xbox One’a karşı yakaladığı büyük farkı daha hızlı bir şekilde kapatmayı amaçlıyor.

Tabi bu stratejiye rağmen Xbox One satış rakamları, Playstation 4 satış rakamlarının gerisinde kalırsa yenilginin ağırlığı iki katı daha fazla olacaktır.

Microsoft’un bu hamlesine PS4 fanlarından cevap gecikmedi;

BfT2P5rCcAES6Q6