Kırık PlayStation 5 satışları ne zaman başlayacak!

Sony, 19 milyondan fazla PS5 sattı

2020 yılında Japon teknoloji devi Sony tarafından piyasaya sürülen PlayStation 5, iddialara göre sonunda kırıldı. İşte detaylar!

Kırık PlayStation 5 satışları ne zaman başlayacak! Oyun konsolu denince akla ilk gelen konsol daima PlayStation serisi olmuştur. Bu serinin son nesli ise 2020 yılında karşımıza çıkmıştı. Pandemi, çip krizi derken bir dönem ulaşılması neredeyse imkansız hale gelen PlayStation 5, şimdiye kadar 23 milyonluk bir satış sayısı elde etti.

PlayStation çalışanı, şirkete dava açtı

Bu aynı zamanda şirketin en önemli rakibi olan Microsoft’a karşı da elde etmiş olduğu bir başarı. Zira Microsoft da pazarda Xbox Series X ile var olmaya çalışıyor.

Sony, Discord sohbeti PlayStation'a entegre edecek

Kırık PlayStation 5 satışları ne zaman başlayacak!

PlayStation 5 özellikle de ülkemizde pahalı bir konsol. Yani onu satın almak çok kolay değil. Ancak söz konusu cihazı satın almak kadar onun oyunlarına erişmek de fazlasıyla zor. Zira PlayStation 5 için çıkan oyunlar, Türkiye’de oldukça yüksek fiyatlardan satılıyor. Dolayısıyla oyuncuların bu anlamda biraz sıkıntı yaşadığını söylesek herhalde yanlış bir ifade kullanmış olmayız.

PS5

İşte tam da bu noktada oyuncuları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. İddialara göre konsolu çıkış tarihinden beri kırmak için yoğun çaba harcayan hackerlar sonunda bunu başardı. Oyun dünyasının bilinen yüzlerinden olan Lance McDonald, PlayStation 5’in kırıldığını resmi Twitter hesabından paylaşmış olduğu bir video ile duyurdu. Bunun bir güvenlik açığı sayesinde başarıldığı aktarılırken, Sony tarafından iddialara yönelik henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Honda Prologue elektrikli SUV tüm hatlarıyla görüldü