Sony filmin tamamını yanlışlıkla YouTube’a yükledi!

Khali The Killer 1

Sony, yanlışlıkla Khali The Killer filminin tamamını YouTube’a yükledi. Fragman yerine filmin tamamını yükleyen ve yayınlayan Sony, kısa sürede hatasını fark etti ve filmi YouTube kanalıdan kaldırdı.

Sinema ve dizi sektöründe sızıntıların yaşandığına çoğu kez şahitlik yapmıştık. Özellikle Game of Thrones dizisinin bölümlerinin çalınması zamanında gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu sefer ise Sony kendi eliyle bir filmin tamamını yanlışlıkla sızdırdı.

Bildiğiniz gibi sinema sektöründeki dev isimler, yapımlarının fragmanlarını resmi YouTube kanallarına yüklüyor. Sony de Khali The Killer filminin fragmanını kendi kanalına yüklemek isterken inanılmaz bir olay yaşandı.

Khali The Killer komple YouTube’da yayınlandı!

Sony, Khali The Killer filminin dijital ve DVD platformunda yayınlandığı göstermek için bir duyuru yapmak istedi. Ancak firmanın sosyal medya sorumlusu fragman yerine filmin tamamını YouTube’a yükledi.

Firmanın Upload (yükleme) hızları çok yüksek olduğu için; sosyal medya sorumlusu tarafından fragman mı yoksa filmin mi yüklendiğinin fark edilmediği düşünülüyor. Neyse ki korkulan olmadı ve Sony bu videoyu dakikalar içerisinde sildi.

Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler

Ancak YouTube bildirimi açık olanlar filmin tamamına YouTube üzerinden hem de yasal olarak ulaşabildi. Yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika uzunluğundaki filmin, YouTube üzerinden alınmış ekran görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Khali The Killer