Sony’ye Terör Saldırısı Tehdidi

tHE INTERVIEW

Sony’nin Hack olayı beklenmedik bir şekilde büyüyor. Hacker’lar ,The Interview filmini yayınlatmamak için her yolu deniyorlar. En son filmin yayınlanacağı sinemalara Terör saldırıları düzenleyeceklerini belirttiler.

Hatırlayanlar bilir. Geçen günlerde Sony Pictures Hack’lenmişti ve Sony Pictures’a ait olan birçok film çalındı. İlk olarak basit bir Hack olayı gibi görünen bu saldırı şimdilerde çok tehlikeli bir hal aldı.

Her şey Sony Pictures’ın Seth Rogen ve James Franco’nun başrolde oynadığı “The Interview” adlı filmin çekimlerinden sonra başladı. Bu film,CIA tarafından eğitilen iki tane TV yapımcısının Kuzey Kore diktatörü Kim Jong-un’a bir suikast düzenlemesi konusunu işleniyordu.

tHE INTERVIEW

Anlaşılan o ki, Hackerlar bu filmin sinemalarda kesinlikle gösterilmesini istemiyorlar. Bu yüzden de her türlü yollara başvuracaklarını söylüyorlar. Hatta olayı daha da abartıp bu filmin gösterileceği sinemalarda Terör saldırıları yapacaklarını da çekinmeden söylüyorlar. İlk hedef de filmin galası yapılacağı New York’taki Sunshine sineması olacak.

Hackerlar, yayınladıkları tehdit mesajlarında 11 Eylül’ü tekrar yaşatacaklarını ve bunun sorumlusunun Sony’nin olacağını söylediler. Tüm dünya yapılacak olan Terör saldırılarında insanların korkudan titreyeceklerini söyleyen Hackerlar, bu filmin oynayacağı sinema salonlarının yakınlarına gitmemelerini de özellikle vurguladılar.
Durum böyle olunca Sony hiçbir riske girmek istemiyor ve filmin galasını iptal etmiş durumdalar. Hatta başrol oyuncuları için önceden ayarlanmış röportaj tarihleri de ertelendi. Şimdi herkes The Interview filminin yayınlanması düşünülen 25 Aralığı merakla bekliyor.

Bose Online Müzik Servisi Üzerinde Çalışıyor