Fortnite Blockbuster yarışması başlıyor!

Fortnite Blockbuster

Battle Royale türündeki Fortnite yeni bir yarışma ile karşımıza çıkıyor. Birbirinden güzel ödüllerin yer aldığı Fortnite Blockbuster yarışmasının tüm detayları haberimizde. İşte Fortnite yarışmasının detayları!

PUBG ile sıkı bir rekabet içerisinde olan Fortnite, herkesin katılabileceği yeni yarışması olan Fortnite Blockbuster‘ı duyurdu. Fortnite’ın yeni yarışması sayesinde oyuncular V-Papel kazanma şansını yakalıyor. Peki, Fortnite Blockbuster yarışmasına nasıl katılacaksınız ve şartları neler?

Fortnite Blockbuster yarışmasına nasıl katılınır?

Fortnite’ın yarışması 2 Temmuz günü saat 17.00 itibarıyla başladı ve 12 Temmuz günü saat 06.59 itibarıyla sona erecek. Sadece bu tarihler arasında yarışmaya katılabiliyorsunuz. Yarışmaya #FortniteBlockbuster etiketiyle gönderilerinizi sosyal medya platformlarında paylaşım yaparak katılabilirsiniz. Yarışmanın ödüllerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Fortnite v4.5 güncellemesi yayınlandı!

Fortnite Blockbuster

Büyük ödül kazananı

  • Filmi Sessiz Sinema’da, oyun içinde gösterilecek
  • Filmin adı tabelada gösterilecek
  • Filmin posteri oyun içinde görülebilecek
  • 25.000 V-Papel

Finale kalanlar

  • 10.000 V-Papel

Katılım şartları

Herkese açık olarak izlenebilir ve aranabilir bir şekilde, videoyu YouTube’a yükleyin. Başlıkta #FortniteBlockbuster etiketini kullanın ve konu satırına #FortniteBlockbuster yazarak, linki [email protected] adresine gönderin. Gönderdiğiniz e-postada tam adınızın ve Epic ID’nizin geçtiğinden emin olmanız gerekiyor.