KGB ajanı OnlyFans yıldızı oldu!

rus 2

Bir dönem KGB ajanı olan Alia Roza, ilginç itiraflarda bulundu. Kadının yeni mesleği ise herkesi şaşırtmaya yetti.

KGB ajanı OnlyFans yıldızı oldu! Sizleri Alia Roza ile tanıştıralım. 34 yaşında olan bu güzel ve alımlı kadın, aslında Rusya devleti için çalışan bir KGB ajanıydı.

KGB ajanı OnlyFans

Oldukça tehlikeli görevlerde yer alan ve çoğu zaman uyuşturucu baronlarını etkisiz hale getirmek için kullanılan Roza, şimdilerde ise mesleğini bırakmış durumda. Artık bir model olan Roza, o günlerden bahsederken enteresan itiraflarda da bulunuyor.

KGB ajanı OnlyFans

KGB ajanı OnlyFans yıldızı oldu!

Her erkeği kendisine aşık edebileceğini söyleyen ve bu konudaki iddiasını ortaya koyan kadın, ajanken pek çok sefer bunu yapmak zorunda kalmış. Yaptığı açıklamada bu konuya değinen Alia Roza, “Sovyetler Birliği’ndeki psikologlar, bir erkeğin zihninin psikolojisinin nasıl çalıştığına dair bir yığın bilgi topladılar, bu Soğuk Savaş sırasında başladı. Bu konuda internette veya kitaplarda görmediğim sona derece özel teknikler var. Bir erkeği kendinize aşık ettiğinizde bir kadın için hayatını feda edebilir.” İfadelerini kullanıyor.

KGB ajanı OnlyFans

Çete liderlerine karşı bu teknikleri çok kez kullanmak zorunda kaldığını da söyleyen Roza, “8 ay boyunca ona bu özel teknikleri uyguladım. Benim casus olduğumu anlayınca kardeşleri beni öldürmek istedi. Onları durdurdu ve benim kaçmama yardım etti. Onu öldüreceklerini bile bile bana yardım etti.” diye konuşmuş. Roza’nın KGB ajanlığından modelliğe uzanan kariyeri ise hemen herkesi şaşırtmaya yetiyor.

iPhone 14’ün Acil SOS Özelliği Avrupa ülkelerinde kullanıma sunulmaya başlandı