Samsung Galaxy Z Fold 3 yeni render görüntüleri çıktı!

Samsung Galaxy Z Fold 3 yeni render görüntüleri çıktı!

Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin tasarımını ortaya koyan yeni görseller geldi. Yeni render görüntüleriyle cihaz hakkında bilinenler çoğaldı.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ortada, solda ve sağda iki küçük ekran bulunan büyük bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Sağdaki ekranın çift taraflı olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca akıllı telefon ikiye katlanmak yerine her iki taraftan bükülme özelliğine sahip. Cihazın ortasında bir menteşe yerine, her iki yanında iki menteşe mevcut. İlk katlamada 4,6 inç boyutuna gelen akıllı telefon, geniş çerçeveli dış ekranı nedeniyle eleştiri almıştı. Ancak daha sonra ortaya çıkan tasarımlara bakılırsa Samsung harici ekranın tasarımını geliştiriyor. Teknoloji devi daha büyük bir dış ekran deneyimi sunuyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 yeni render görüntüleri çıktı!

Yeni render görüntülerini paylaşan Ben Geskin, daha önce iPhone X ve Samsung Galaxy Fold 2’nin de nasıl görüneceğine dair duyurular yapmıştı. Bu açıdan kaynak yeterince güvenli diyebiliriz.  Teknoloji devi bu modelle ekrana gömülü bir ön kamera ile çentikten kurtularak kusursuz bir ekran deneyimi sunmayı amaçlıyor. 2021 yılının en önemli geliştirmlerinden biri ekrana gömülü kamera teknolojisi. Samsung’un bu noktada ciddi çalışmalar yapıyor. Şirket bu teknolojiyi dizüstü bilgisayarlarına da getirmeyi planlıyor.

Galaxy Z Fold 3’ün aynı zamanda Galaxy S21 Ultra’nın ana kamera dizilimine oldukça benzeyen bir kamera ile gelmesi de beklenenler arasında. Telefonun dahili bir S-Pen ile birlikte geleceğine yönelik iddialar da hala geçerliliğini koruyor.

OnePlus 8, sonunda Android 11 güncellemesi alıyor!