Katlanabilir Surface Phone böyle görünecek

surface phone

Katlanabilir ekranlı akıllı telefon üzerine çalışmalar yürüten Microsoft, önümüzdeki yıl çıkaracağı Surface Phone ile fark yaratmak istiyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

İlk olarak 2015 yılında ortaya atılan katlanabilir ekranlı akıllı telefon konsepti, hala hayata geçirilebilmiş değil. Bilindiği üzere Samsung ve LG’nin bu konu hakkında ciddi çalışmaları mevcut. Hatta ekranlar üzerine düzenlenen fuarlarda, iki Güney Koreli teknoloji şirketinin de adeta gövde gösterisi yaptığına tanıklık ediyoruz. Fakat fuarlarda gördüğümüz o esnek ekranlar, hala cebimize girebilmiş değil.

Son söylentiler ışığında Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonunu en geç 2019’da tanıtacağı belirtiliyor. Aynı şekilde LG’nin de önümüzdeki yıl, katlanabilir ekrana sahip üst segment bir model satışa sunacağı iddiaları mevcut.

Yeni Surface Phone tasarımıyla fark yaratıyor!

Bu iki teknoloji devinin haricinde Microsoft da katlanabilir ekranlı bir telefonla sahalara dönmenin planlarını yapıyor. Evet, yeni nesil Surface Phone modelinden bahsediyoruz.

surface phone 2018 1

Tabi ki Microsoft’un planları, Samsung ve LG’ye göre biraz daha farklı bir pazarlama stratejisine hitap ediyor. Keza Amerikalı yazılım devi, yeni nesil Surface Phone modelini hem tablet, hem de telefon olarak lanse edecek. Cihat tam olarak açıldığında tablet görevi üstlenirken, katlandığında ise telefon olarak kullanılabilecek.

Peki yeni nesil Surface Phone, nasıl bir tasarıma sahip olacak? Bu sorunun cevabını aşağıdaki görsellerde bulabilirsiniz.

surface phone 2018

Elbette, dip not olarak şunu da belirtmemiz gerekiyor. Hali hazırda bu görseller birer konsept tasarım. Yani Microsoft bu tasarımları birebir uygulayacak diye bir kaidenin bulunmadığını belirtelim.

2018 iPhone modelleri yanyana görüntülendi