Katlanabilir Pixel modeli kapış kapış gidecek

google

Katlanabilir telefonlara yatırım yapmaya devam eden Google, ikinci katlanabilir modeli için çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu cihazın kamera detayları şimdiden sızdırıldı bile.

Katlanabilir Pixel modeli kapış kapış gidecek. Temmuz ayında bir geliştirici Google’ın kodlarını inceleyerek Google Pixel 7, Pixel 7 Pro, bir Pixel tablet ve bir Pixel katlanabilir akıllı telefon hakkında bazı kamera detaylarını ortaya çıkarmıştı. Aynı geliştirici Android 13 Üç Aylık Platform Sürümü 1’in kodunu inceledi ve ikinci katlanabilir Pixel ile ilgili kamera detaylarını keşfetti.

google pixel 1

Katlanabilir Pixel modeli kapış kapış gidecek

Kod adı “Felix” olan bu ikinci Pixel katlanabilir, katlanmış ve katlanmamış durumlara ve dış ve iç kameralara büyük ölçüde benzerlik gösteriyor. Buna göre telefonun arkada bulunan kamera sistemi üç üniteden oluşuyor: 64MP IMX787 (birincil), 12MP IMX386 (ultra geniş) ve 10.8MP S5K3J1 (telefoto). İç kamerada 8MP IMX355 sensör kullanılırken, ön taraftaki dış kamera da S5K3J1 sensörü kullanılıyor.

google

Geliştirici ayrıca kod adı “T6Pro” veya “tangorpro” olan başka bir üst düzey Pixel tablete dair analizler paylaştı. Koda göre, bu cihaz geliştirmenin ilk aşamalarında seyrediyor ancak “T6” veya “tangor” olarak adlandırılan normal modele göre herhangi bir değişiklik göstermiyor.

Google, Pixel 7, Pixel 7 Pro ve Pixel Watch’u tanıtmak üzere 6 Ekim’de bir etkinlik düzenliyor. Google’ın bu etkinlikte Pixel tabletleri ve katlanabilir cihazları tanıtıp tanıtmayacağı ya da en azından cihazların tam tanıtımının daha sonra yapılıp yapılmayacağına dair bir fikir verip vermeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

Uncharted 4 ve Lost Legacy 19 Ekim’de PC’ye geliyor!