Uncharted 4 ve Lost Legacy 19 Ekim’de PC’ye geliyor!

Uncharted 4 ve Lost Legacy 19 Ekim'de PC'ye geliyor!

Naughty Dog’s Uncharted 4 A Thief’s End ve Uncharted: Lost Legacy’nin yeniden düzenlenmiş bir paketi PlayStation 5’te piyasaya sürülmüştü. Bundan dokuz uzun ay sonra, PC oyuncuları da bu güncellemeleri alacak. İşte tüm detaylar.

Twitter’da oyun anlaşmaları konusunda uzman olan Wario64 tarafından tespit edilen Epic Games Store’daki bir listeye göre, Uncharted: Legacy of Thieves Collection 19 Ekim’de bu mağazaya çıkacak. Oyunun sayfasında şu anda bir 404 hatası görüntülendiğinden Epic, bilgiler planlanandan önce yayınlamış olabilir. Sızıntı haber, SteamDB’den 19 Ekim’in çıkış tarihi olduğuna dair önceki bir ipucunu destekliyor. Legacy of Thieves Collection’ın da yıl sonundan önce Steam’e gelmesi bekleniyor. Ancak Epic aracılığıyla ön sipariş verirseniz, Fortnite’deki Sully’s Seaplane’a hiçbir ek ücret ödemeden erişebileceksiniz. Nathan Drake ve Chloe Frazer güncellemeleri bu yılın başlarında Uncharted 4 filmini tanıtmak için oyuna eklenmişti.

Uncharted 4 ve Lost Legacy 19 Ekim'de PC'ye geliyor!

Legacy of Thieves Collection PC sürümünün görünen zamanlaması ilginç çünkü Sony, Spider-Man: Miles Morales’in bu sonbaharda bu platforma geleceğini söyledi. Uncharted 4 hakkında gelen bu güncelleme de oyuncuları sevindirdi. Oyun severler için olumlu gelişmelerin yaşandığını söyleyebiliriz. Bu kapsamda çoğu oyunun PS sürümü bilgisayarlara çoğu bilgisayar sürümü de PS konsollarına gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda sevilen oyunları alan kullanıcılar oyunların yeni sürümlerinin tadını çıkarmaya bir süre daha devam edecek. Daha fazla oyunun çapraz güncellemeler alması da bekleniyor diyebiliriz.

Güvenlik uzmanları için yeni bir çevrimiçi siber güvenlik eğitimi duyurdu