Katlanabilir iPad yakında üretilebilir!

Hem yazılım hem de akıllı telefon alanında önemli bir kuruluş olmayı başaran Apple katlanabilir iPad ile birlikte büyük bir devrim yapmak istiyor. Şirket her ne kadar katlanabilir ekranlara mesafeli dursa bile, yine de bu konuda net birşey söylemek mümkün değil. İşte haberimizin detayları.

Huawei ve Samsung gibi şirketler katlanabilir ekranlı cep telefonları üretince şöhretleri büyük oranda lekelendi. Samsung göndermiş olduğu Galaxy Fold modellerinde ekran kırılma sorunları yaşarken Huawei ise henüz kendi katlanabilir akıllı telefonunu satışa sunmadı. Apple ise sektörün ağır abisi olarak işin içine dahil olmaya geliyor.

Katlanabilir iPad hayal değil

Apple şirketi tarafından alınan patentlere dikkatlice bakılırsa, genellikle 5G üzerine yoğunlaştığı tahmin ediliyor. Katlanabilir ekranlı bir Apple modeli ile ilgili haber çıkınca herkes bunun iPhone olacağını düşünmüştü. Ancak şirket sağ gösterip sol vurarak muhtemelen katlanabilir bir iPad modeli ortaya çıkaracak.

katlanabilir iPad

Katlanabilir ekranların çok fazla pahalı olması nedeniyle bazıları bu teknolojiye biraz uzak kalabiliyor. Apple tarafından yapılan araştırmalarda, katlanabilir ekrana sahip bir iPad için en fazla 600 dolar verebileceğini söyleyen kullanıcılar, aslında durumu net olarak ortaya çıkarıyor. Şirketin katlanabilir ekranlar ile ilgili en büyük korkusu da zaten bu.

ABD ve Çin arasında devam eden Ticaret Savaşı, bazı ürünlerin maliyetini artırdı. Apple bu nedenle katlanabilir ekranlı bir modeli daha pahalıya üretecek. Şirketin böyle bir ürün ortaya çıkarması halinde yüksek fiyatlı bile olsa bunu almayı düşünür müsünüz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Apple’dan sahte batarya için önlem