Apple yakında katlanabilir iPad üretebilir!

apple katlanabilir ipad

Katlanabilir akıllı telefonların hüsrana uğratmasından sonra Apple’ın katlanabilir iPad üzerinde çalışmalara başladığı söylendi. Ünlü bir araştırma şirketi olan IHS Markit’in değerlendirmelerine göre, bu yeni ürün son derece ilginç özelliklere sahip olacak. İşte haberimizin detayları.

Akıllı telefon üreticileri ilk katlanabilir cihazları üretmeye başladığında, Apple biraz temkinli davranmıştı. Bu sayede şirket, katlanabilir ekranlarda ne tür sorunlar olduğunu görüp aynı problemlere uğramayacaktı.

Katlanabilir iPad modeli 5G destekli olacak

Apple ile ilgili ortaya çıkan tüm bu iddialar, elbette durduk yere ortaya atılmadı. Şirket, tablet boyutlarında OLED paneller satın alıp bunları test etmeye başlayınca söylentiler iyice yayıldı.

iPad yeni

Tarih konusunda kesin bir bilgi verilmese bile bazı tahminler yürütebiliyoruz. Apple tarafından üretilecek olan bu yeni iPad modeli, 5G destekli olacağı için 2020 ve sonrasında çıkacağını söyleyebiliyoruz. Hatırlayacağınız üzere Apple ile ilgili yaşanan gelişmeler sonucunda, 5G destekli cihazların 2020 ve sonrasında kullanacağı ifade edilmişti.

Katlanabilir cihazlarla ilgili yaşanan sorunlar, bazı tereddütleri de beraberinde getiriyor. Örneğin Samsung Galaxy Fold, tam satışa çıkacağı sırada birçok ekran sorunu yaşatmıştı ve tüm Galaxy Fold ürünleri geri çağrılmıştı. Peki sizce de katlanabilir akıllı cihazlarla ilgili Apple gereken başarıyı gösterebilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Apple, iPad Pro yangınında davalık oldu!