Robot Elektrikli Süpürgede yeni dönem! Fütüristik konsept duyuruldu

Robot Elektrikli Süpürgede yeni dönem! Fütüristik konsept duyuruldu

Midea Group yeni temizlik ürününü duyurdu. Dünya çapında piyasaya sürülen robot elektrikli süpürge fütüristik tasarımıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar.

Yeni robot elektrikli süpürge, markanın Robozone Tech yan kuruluşunun bir parçası. Robot aynı zamanda en yeni akıllı temizleme teknolojisiyle birlikte geliyor. Ürün, markanın en yeni ev temizleme çözümlerini sunan ürünü sloganına sahip. Midea’nın S8+ otomatik toz toplama robotu olarak da adlandırılıyor. Robozone Başkan Yardımcısı Alice Shaw konuyla ilgili olarak “Akıllı temizlik teknolojisinde bir yenilik yaptık. Midea’nın küresel müşterilerimize daha fazla kolaylık sağlamak için yüksek performanslı robot elektrikli süpürgelerde devrim yarattık. Akıllı ev endüstrisindeki liderliğimizi yeniden teyit ettiğimizi söylemekten gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Robot Elektrikli Süpürgede yeni dönem! Fütüristik konsept duyuruldu

S8+, Midea’nın birinci sınıf modeli olarak karşımıza çıkıyor. Modern hayatta akıllı robot süpürgeler çoğu insan için kurtarıcı olmuş durumda. Tempolu hayatta insanlar mecburen pratik ürünlere yönelebiliyor. Hatırlatmak gerekirse Midea, dünyanın en büyük akıllı ev temizleme çözümleri üreticilerinden biridir. Bu nedenle şirketin yaptığı bir değişiklik direkt olarak diğer markalar tarafından da besimseniyor. Daha geçen ay şirket, obode adlı başka bir alt markanın ürünü olan P8 elektrikli süpürgeyi de piyasaya sürmüştü. Yani, bu tür benzer ürünlerin yakında küresel pazarlara ulaşmasını bekleyebiliriz. Midea’nın gelişmiş ve konforlu tasarıma sahip süpürgesi yakında diğer şirketler tarafından kopyalanabilir.

Çip kıtlığı nedeniyle iPhone ekran üretiminde sorun yaşanıyor