Arda Kural’ın son hali sevenlerini mutlu etti!

arda

Ünlü oyuncu Arda Kural, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu fotoğraf ile sevenlerini mutlu etti.

Arda Kural’ın son hali sevenlerini mutlu etti! Lise Defteri ve Emret Komutanım gibi dizelerle ünlü olan Arda Kural, daha sonrasında yaşadığı psikolojik problemlerle hayranlarını üzmüştü. Türkiye’nin Leanardo DiCaprio’su olarak bilinen Kural, uzun süren kötü günlerini geride bırakmış gibi görünüyor. Son iki ay içerisinde 14 kilo veren yakışıklı oyuncunun ekranlara geri döneceği müjdesini de sizlerle paylaşmış olalım.

Arda Kural’ın son hali sevenlerini mutlu etti!

Fazla kilolarından kurtularak eski günlerine dönüş sinyali veren Arda Kural, sevenlerini mutlu etti. Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu, sıkı bir diyete girerek iki ay içerisinde 14 kilo vermeyi başardı. Yakın zamanda saç da ektiren Kural, yeniden fit ve formda bir görüntüye kavuştu. Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile sevenlerini memnun eden ünlü oyuncu, fotoğrafını iyi pazarlar notuyla paylaştı.

arda kural

“Eski Arda olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Sosyal medyada gelen mesajlar en büyük motivasyonum” diyen Arda Kural’a gelen yorum sayısı da bir hayli fazla. Instagram’da 179 bin takipçisi bulunan oyuncunun son fotoğrafına adeta beğeni yağdı. Umarız Arda Kural’ı yakın zamanda yeniden ekranlarda görme şansımız olur. Hayli fit ve sağlıklı görünen yakışıklı ismin nasıl bir projede yer alacağı ise merak konusu.

Trump tarafından kurulan sosyal ağ iOS’ta hizmete girdi