Kamyon şoförü Onlyfans sayesinde milyonlar kazandı!

sss

Kamyon şoförü denince aklınıza gelen ilk profil şişman bıyıklı bir adam olabilir. Ancak bu kadın ön yargınızı tamamen değiştirecek!

Kamyon şoförü Onlyfans sayesinde milyonlar kazandı! Gelin sizleri Lorelei Finds ile tanıştıralım. Uzun yıllardır kamyon şoförlüğü yapan 42 yaşındaki kadın, şimdilerde ise bambaşka bir sektörde çalışıyor. Pandemi döneminde kendisine OnlyFans hesabı açan Finds, kamyonunda çekildiği birbirinden seksi fotoğrafları sayesinde paraya para demiyor. Cinsel içerikli fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmaktan çekinmeyen Lorelei Finds, kazandığı paralarla kendi nakliye şirketini kurmayı hayal ediyor. İşte detayar!

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Kamyon şoförü Onlyfans sayesinde milyonlar kazandı!

Pandemi ile birlikte hayatı bir anda değişen ve kendisini OnlyFans için içerik üretirken bulan güzel model, kendisini “Ben 42 yaşında, yolda yaptığı çılgınca şeyleri filme alan çılgın bir kamyon sürücüsü kadınım.” diyerek tanımlıyor. Yalnız kaldığı dönemde kendisini keşfettiğini de aktaran kadın, “Tek başınıza olduğunuzda keşfedilecek çok yönünüzün olduğunu görüyorsunuz. Bir kadın olarak kendimle gurur duyuyorum. İnanılmaz bir dönüşüm yaşadım. Kendi dişiliğimi şimdi herkesle paylaşmak istiyorum.” ifadelerini kullanıyor.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Sanılanın aksine asıl mesleği olan kamyonculuğu bırakmadığını ve bir gün geri döneceğini söyleyen kadının hayali ise biriktirdiği paralarla kendi nakliye şirketini kurmak. OnlyFans kariyerinin çok fazla zamanını almadığını ifade eden Lorelei Finds, kısa zaman içerisinde gerekli parayı kazanarak severek yaptığı mesleğine devam edeceğini söylüyor.

OnlyFans yeni bir dava ile karşı karşıya

Finds ayrıca OnlyFans hesabını da boşlamayacağını ve hayranlarına fotoğraf göndermeyi sürdüreceğini de ifade ediyor. Kamyon şoförü Onlyfans sayesinde milyonlar kazandı!

Apple Watch X’te kan şekeri ölçme özelliği olacak mı?