Justin Timberlake’in lisansı askıya alındı!

Justin Timberlake'in lisansı askıya alındı!

Justin Timberlake, Haziran ayında Long Island’da tutuklandıktan sonra sarhoşken araba kullanma suçlamasını kabul etmedi. İşte tüm detaylar.

43 yaşındaki pop şarkıcısı ve oyuncu, New York Sag Harbor’daki duruşmaya görüntülü görüşmeyle katıldı. Köy Yargıcı Carl Irace, Timberlake kenara çekildiğinde alkolmetre testi yapmayı reddettiği için New York Eyaleti’ndeki ehliyetini askıya aldı. Hakim uzaklaştırmanın ne kadar süreceğini söylemedi. Duruşma büyük ölçüde usule ilişkin olsa da NBC, yargıcın bir noktada Timberlake’in avukatı Edward Burke Jr’ı medyaya “sorumsuz” yorumlarda bulunması nedeniyle uyardığını bildirdi. Yargıç, ünlü şarkıcının avukatı Burke’ü gelecekte daha dikkatli olmaya çağırdı.

Justin Timberlake'in lisansı askıya alındı!

Geçtiğimiz Cuma günü Justin Timberlake’in avukatı, süperstarın alkollü araç kullandığı iddiasıyla tutuklandığında “sarhoş olmadığı” konusunda ısrar etmişti. “Sarhoş değildi. Tekrar söyleyeceğim. ABC7’ye göre Justin Timberlake sarhoş değildi” dedi önceki duruşmada. “Ve bu suçlamanın, bu cezai suçlamanın reddedileceğinden son derece eminiz.” Burke ayrıca olay yerine müdahale eden polisin “bu vakada çok sayıda önemli hata yaptığını” savundu. Timberlake’in “arabasından inmesi emredildiği andan suçlandığı ana kadar” polis memurlarıyla “işbirliği yaptığını” söyledi ve polisin olayı araştırırken hatalar yaptığını savundu. “Savcının bu hatalardan birini düzeltmeye çalıştığını duydunuz ama bu sadece bir tanesi ve daha birçokları var. Bazen her birimiz gibi polis de hata yapar. Bu olayda da durum böyle” diye savunma yapan avukat durumu kurtaracak mı göreceğiz.

Black Ops 6’da Zombi Modu Olacak Mı? Beklenen Açıklama Geldi