Justice League Snyder Cut kadrosuna Ben Affleck de katıldı

justice league

Zack Snyder sonunda Ben Affleck’i de ikna etti. İşte Justice League Snyder Cut ile ilgili detaylar.

DC sinematik evrenini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Justice League SC önümüzdeki yıl HBO’da yayınlanacak. Yaklaşık olarak 4 saat uzunluğunda olacak filmin 4 bölüm halinde yayınlanması planlanıyor.

Bilindiği üzere 2017’de vizyona giren film yaklaşık olarak 2 saatlik bir uzunluğa sahipti. Aslında yapılan çekimlerin toplam süresi 3 saate yakındı. Fakat Warner Bros. Seans saatlerini arttırmak için bazı sahneleri törpüleyince işler değişti. Öyle ki filmin fragmanında tanıklık ettiğimiz bazı sahneler filmde yer almıyordu.

Doğal olarak aceleye getirilmiş ve törpülenmiş bu film çoğu DC fanının hoşuna gitmedi. Zack Snyder de fanların çok daha fazla haz alacağı Snyder Cut versiyonu için kolları sıvadı.

justice league

Justice League Snyder Cut kadrosuna flaş transfer!

Hali hazırda ek sahne çekimleri devam eden filmde Joker gibi karakterlerin de yer alacağı zaten belirtilmişti. Asıl merak edilen unsur ise filmde yer alan karakterlerin ek çekimlere katılıp katılmayacaklarıydı.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir raporda Ben Affleck ve Ray Fisher’ın da ek çekimlerde boy göstereceği açıklandı. Bu da Batman ve Cyborg’un yer aldığı çok daha fazla sahne göreceğimiz anlamını taşıyor.

Ek çekimler için Superman, Wonder Woman ve Aquaman gibi isimlerin tekrardan kamera karşısına geçip geçmeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

Uncharted filmi için Tom Holand’lı paylaşım