Uncharted filmi için Tom Holand’lı paylaşım

uncharted filmi

Sony’nin en çok merak edilen filmlerinden biri olan Uncharted’tan ilk paylaşım geldi. İşte Uncharted filmi için yapılan Tom Holand’lı paylaşım.

Sony’nin PlayStation konsolları için geliştirdiği Uncharted serisi şimdi de beyaz perdede boy gösterecek. Aslında Sony’nin popüler oyun karakterlerini beyaz perdeye taşıma planları çok uzun zamandır vardı. Bu plan için seçilen ilk oyun da Uncharted oldu.

Uncharted’ın yapım süreci hayli sancılı geçti. Sony defalarca yönetmen değiştirdi. Senaryo için pek çok isimle çalışıldı. Sonunda filmin cast çalışmaları tamamlandı ve çekimler başladı. Nathan Drake’in gençlik yıllarına odaklanacak olan yapımın başrolü için de günümüzün Spider-Man’i Tom Holand seçildi.

Uncharted filmi için ilk resmi paylaşım

Filmin başrolünde Tom Holand haricinde Mark Wahlberg ve Antonio Banderas gibi isimler de yer alıyor. Sony’nin bu film için belirlediği vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Elbette takvime göre bu filmin ertelenmesi de olası. Malum koronavirüs sürecinden ötürü pek çok film ileri yıllara ertleniyor. Dolayısıyla benzer bir erteleme haberi Sony’den de gelebilir.

Geçtiğimiz gün film setinden ilk resmi paylaşım yapıldı. Dilerseniz bu paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

uncharted filmi

Yapılan paylaşımda Uncharted filmi için Holand’ı Nathan Drake rolünde görüyoruz. Açıkçası Holand’ın bu role hayli yakıştığı su götürmez bir gerçek.

Öte yandan filmin yönetmenliğini Ruben Fleischer’ın yaptığını da hatırlatalım. Bakalım Uncharted beyaz perdede de beklentileri karşılayabilecek mi? Bunu zaman gösterecek.

Natalie Portman Thor için kas yapmaya başladı