DC, Justice League oyuncularına veda ediyor

Justice League

Justice League ekibini canlandıran oyunculara veda ediliyor. Yeni DC Sinematik Evreni’nde bu kahramanların tamamına yeni oyuncular hayat verecek.

Batman, Superman, Wonder Woman gibi herkesçe bilinen ve sevilen kahramanlara sahip olmasına rağmen DC evreni sinema tarafında bir türlü dikiş tutturamadı. Arada Wonder Woman ve Aquaman gibi gişede başarı yakalayan birkaç iş çıkmış olsa da Zack Snyder tarafından temelleri atılan DC Sinematik Evreni genelde hayal kırıklığı yarattı. Bu yüzden Warner Bros. Discovery de bu sinematik evreni sıfırlama kararı aldı. James Gunn ve Peter Safran öncülüğünde hazırlanacak olan bu yeni sinematik evren yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Bugün Variety tarafından yayınlanan kapsamlı bir makale, DC tarafında yaşanan gelişmeleri detaylandırırken, DC filmlerinin geleceği hakkında önemli bir bilgiyi de gün yüzüne çıkardı. Variety tarafından elde edilen bilgilere göre Zack Snyder tarafından toplanan Justice League ekibinin hiçbiri bundan sonra DC filmlerinde yer almayacak. Bu karakterlerin hepsi için yeni oyuncularla anlaşılacak.

Justice League'siyah beyaz versiyonu HBO Max'e geliyor

Hatırlarsanız kısa süre önce için yeni Superman zaten belli olmuştu. Variety’nin bugünkü haberinden sonra Batman ve Wonder Woman’ı canlandıracak yeni isimler merak edilmeye başlandı. Bu isimlerin de önümüzdeki aylarda netlik kazanması bekleniyor.

Justice League ekibine hayat veren oyunculardan hiçbiri bundan sonra aynı karaktere hayat vermeyecek olsa da bu DC ile tamamen ayrı düşecekleri anlamına gelmiyor. Çünkü gelen iddialara göre bu yeni dönemde bu oyunculardan bazılarını farklı rollerde görebiliriz. Özellikle normalde Aquaman’e hayat veren Jason Momoa’nın bu yeni evrende Aquaman yerine Lobo’ya hayat vereceği iddiası sık sık dile getiriliyor.

Activision Blizzard anlaşması bu hafta tamamlanabilir