Just Cause 4 geliyor!

just cas

Açık dünya temalı oyun denildiğinde genel olarak akla iki isim gelir. Bunlardan birisi GTA diğeri ise Just Cause serisidi. Şimdi ise Just Cause serisi yeni oyunuyla geri dönüyor. İşte Just Cause 4 hakkındaki ilk detaylar.

Günümüzde açık dünya temalı oyunların sayısı hayli artmış durumda. Fakat 2000’li yıllara döndüğümüzde, bu sayının aslında hayli kısıtlı olduğunu görebiliriz. O zaman pek çok oyun koridorlarda koşuşturma üzerine kuruluyken, GTA ve Just Cause gibi yapımlar, oyun severlere sınırsız özgürlük vaat ediyordu. Sonuç olarak bu atılım, iki oyunu da başarılı bir seri haline çevirdi. Şimdi ise bu serilerden Just Cause, yeni oyunuyla bir kez daha konsol ve PC’lerimize konuk olmaya hazırlanıyor. Peki siz Just Cause 4 için hazır mısınız?

Just Cause 4 Steam’de ortaya çıktı

Öncelikli olarak şunu belirtelim. Henüz Just Cause 4 hakkında yapılmış resmi bir açıklama yok. Fakat geçtiğimiz gün kısa bir süreliğine de olsa oyunun görseli Steam üzerinden yayınlandı. Sonrasında Steam yetkilileri durumu düzelttiler. Fakat yine de serinin yeni halkası resmen sızdırılmış oldu.

just cause 4

Bilindiği üzere Square Enix’in E3 konferansı 11 Haziran’da start alacak. Muhtemelen oyunun resmi duyurusu da bu konferansta gerçekleşecektir. Aynı şekilde serisinin yeni oyunu hakkındaki ilk detayları da 11 Haziran’da öğreneceğiz. Şüphesiz yine aksiyon yüklü bir oyunun bizi beklediğini söyleyebiliriz.

Days Gone çıkış tarihi belli oldu