Jumanji 3 geliyor!

cuma1

Jumanji 3 için hazır mısınız? Eh, hazır değilseniz bile Sony‘nin bunu umursadığını söyleyemeyiz. Zira iki numaralı film, yani Jumanji: Welcome to the Jungle’ın gişedeki başarısından sonra devam filmi için bir süredir söylentiler vardı. Şimdi de doğrulama ve ilk tarih bilgisi geldi.

Başrolde Robin Williams’ın yer aldığı orijinal Jumanji filmi 1995’te vizyona girmiş ve gişede 263 milyon dolar kazanarak yapımcılarının yüzünü güldürmüştü. Bu filmin yıllar sonrasında, 2017’de de Welcome to the Jungle ile karşılaştık. Bu kez bir kutu oyunu değil de bir konsol oyunu teması üzerine Jumanji’nin yeniden tasarlandığını gördük. Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black ve Karen Gillan gibi oyuncuların rol aldığı film aslında orijinal filmin hayranları tarafından pek sevilmedi, lakin gişe hasılatı rekor düzeyde oldu.

Jumanji 3 geliyor!
Jumanji 3 geliyor!

Welcome to the Jungle, yalnızca Amerika’da 404.1 milyon dolarlık rekor hasılat elde etti ve Sam Raimi’nin Amerika’da 403.7 milyon dolar hasılat eden Spider-Man’ini geride bıraktı. Kısacası Jumanji 2, an itibarıyla Sony’nin Amerika’da en çok kazanan filmi. Dünya çapında hasılatı ise toplamda 957 milyon dolar. Eh, haliyle üçüncü filmin gelmemesi sürpriz olurdu.

Gelen bilgilere göre üçüncü filmde de senaryoyu Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner hazırlayacak. Ayrıca ikinci filmdeki başrol oyuncularının yeni filmde de olması bekleniyor. Şimdilik belirtilen gösterim tarihi ise, Aralık 2019. Çok da kalmadı aslında…

Galaxy S9’dan daha iyi bir telefon yolda: Galaxy S9 Active