Galaxy S9’dan daha iyi bir telefon yolda: Galaxy S9 Active

se33

Samsung, son dönemde üst seviye akıllı telefon modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ile gündemde. Şık tasarımları ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu cihazlar, Android pazarında çok popüler diyebiliriz. Peki bu popüler cihazların üzerine daha ne gelebilir? Mesela, Galaxy S9 Active!

İşte karşınızda Galaxy S9 Active’a ait olduğu iddia edilen bir özellikler tablosu. Samsung SM-G893 kodlu telefonun Galaxy S9 Active olduğu ve 2018’in ikinci yarısından itibaren satışa sunulacağı söyleniyor. Yani eylülde tanıtılması beklenen yeni Note modelinden hemen önce. Böylece Samsung, 2018 yılı amiral gemisi ekibini tamamlamış olacak.

5.8 inch değerde Super Amoled ekran, 12MP ana kamera, 8MP ön kamera, Snapdragon 845 işlemcisi, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama gibi özelliklerden söz ediliyor. Baktığımızda bu özelliklerin Galaxy S9’da da yer aldığını söyleyebiliriz.

İki cihazı ayıracak en önemli farklardan bir tanesinin ise pil tarafında gerçekleşmesi bekleniyor. S9’da 3000mAh pil bulunurken S9 Active’de 4000mAh pil olacak. Ayrıca, “Active” takısından da tahmin edeceğiniz üzere bu yeni ürünün S9’a kıyasla çok daha dayanıklı yapıda olması muhtemel.

Galaxy S9'dan daha iyi bir telefon yolda: S9 Active

Honor 7X inceleme