Mortal Kombat 11 için Joker tanıtımı yayınlandı

joker

Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Mortal Kombat 11, dövüşçü yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Joker de MK11 kadrosuna katılıyor. İşte detaylar.

2019’un en popüler karakterlerinden birisi de şüphesiz Joker’di. Elbette bunda vizyona giren Joker filminin yadsınamaz bir payı vardı. Sadece 50 milyon dolarlık bütçe ile çekilen film 1 milyar doları aşan hasılatı ile yapımcılarının yüzünü güldürmeyi başarmıştı. Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash ve Cyborg’un yer aldığı ve DC’ye hayli pahalıya mal olan Justice League bile 800 milyon dolarlık hasılat yapabilirken, Joker’in tek başına 1 milyar doları aşması gerçekten şaşırtıcı olmuştu.

mortal kombat 11

Şu aralar yeni bir Joker filminin gelip gelmeyeceği tartışılıyor. DC ilk etapta filmin devamının gelmeyeceğini açıklamıştı. Fakat son günlerde devam filmi için düğmeye basıldığına dair bazı söylentiler mevcut.

Şimdilik Joker’i beyaz perdede bir kez daha görüp görmeyeceğimiz henüz netleşmiş değil. Fakat DC’nin kötü karakteri izleyicilerden önce oyun severlerin önüne çıkacak.

NetherRealm Studios tarafından geçtiğimiz gün paylaşılan Twitter iletisinde Joker’in Mortal Kombat 11 dövüşçü kadrosuna katılacağı belirtildi. Dilerseniz bu tweet’e aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Joker karakteri oyuna 28 Ocak’ta eklenecek. MK11, PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için raflardaki yerini almıştı.

Metro Redux Nintendo Switch için geliyor