John Wick yapımcısı Hellsing animesini filme çevirecek!

Jon Wick yapımcısı Hellsing animesini diziye çevirecek!

Amazon Hellsing animesini bir live-action serisine çevireceğini açıklamıştı. Ardından şirketi John Wick senaristi Derek Kolstad’ı işe aldı. Kolstad, John Wick serisinin baş mimarlarından biri ve serinin üç girişinin de yazarı. Kolstad, yakında çıkacak olan Marvel Sinematik Evren dizisi The Falcon and the Winter Soldier’ın da yazarı.

Kolstad, aksiyon ağırlıklı yapımlarda büyük bir deneyime sahip. John Wick filmleri yakın tarihte en kayda değer aksiyon serilerinden biri haline geldi. Bu durum da Kolstad’ı Hellsing serisini diziye çevirmek için güçlü bir seçim haline getiriyor. Hellsing, iki farklı animasyon dizisine uyarlanmadan önce 1997’de bir manga olarak başladı. Live action ise Van Helsing ailesine sadık ölümcül bir vampir olan Alucard, Seras Victoria ve Walter Dornez’e odaklanıyor. John Wick gibi, Hellsing de hikayenin merkezinde durdurulamaz tek bir güç bulunan yüksek oktanlı bir aksiyon filmi olacak. Hellsing’in acımasız ve kanlı dünyası, John Wick’den daha büyük ses getirebilir.

Jon Wick yapımcısı Hellsing animesini diziye çevirecek!

Kolstad’ın kapsamlı hikaye anlatımı, tehlikeli doğaüstü tehditler ve canavar ordularıyla birleşince ortaya harika bir yapım çıkacağı kesin. The Falcon and the Winter Soldier ile ilgili beklenen çalışması, grup dinamikleri konusunda da bir yeteneğe sahip olduğunu gösteriyor. Yani Hellsing Organizasyonu’nun geri kalanı bir bütün olarak emin ellerde. Her seri, hem Alucard hem de John Wick’in ateşli silahlarla etkileyici becerilerini paylaştığı sahnelere odaklanacak. Wick, şimdiye kadar doğmuş en tehlikeli suikastçılardan biri olsa da, Alucard bunun yerine büyük bir doğaüstü güce sahip. Hem Hellsing hem de John Wick serisindeki eğlencenin çoğu, imkansız olasılıklarla kendi yolunda savaşan şiddetli anti-kahramanlardan geliyor. Ayrıca, Kolstad Deadline ile yaptığı röportajda, gençliğinden beri doğaüstü serinin hayranı olduğunu söyledi. Bu durumda tartışmasız heyecanlı bir yapım hem anime fanlarını hem de film severleri memnun edecek.

Oppo Reno5 K 5G fiyatı belli oldu! Satışlar başladı