Oppo Reno5 K 5G fiyatı belli oldu! Satışlar başladı

Oppo Reno5 K 5G fiyatı belli oldu! Satışlar başladı

Oppo, geçtiğimiz hafta Çin’de tanıtılan Oppo Reno5 K 5G cihazının fiyatını açıkladı. Akıllı telefonun iki hafıza seçeneği var. 8GB / 128GB ve 12GB / 256GB. İlk model 415 dolar (yaklaşık olarak 3100 Türk Lirası). İkinci model ise 460 dolar (yaklaşık olarak 3450 Türk Lirası) olarak açıklandı.

Oppo, akıllı telefon sektöründe genç bir isim. Buna rağmen bu pazarda kendini kanıtlamak için elinden geleni yapıyor. Yüksek performanslı cihazları uygun fiyatlarla sunan Oppo’nun sıradaki cihazı da satışa sunuldu. Oppo Reno5 K 5G’nin Çin’de satışa sunulmasıyla birlikte cihaz hakkında bilinenler netleşti. Her iki varyant da üç renk seçeneğiyle geliyor. Cihazlar Oppo’nun çevrimiçi mağazası ve çevrimiçi perakendecileri JD.com, TMall ve Suning.com aracılığıyla Çin’de şu anda satışta.

Oppo Reno5 K 5G fiyatı belli oldu! Satışlar başladı

Oppo Reno5 K 5G, Snapdragon 750G SoC’ye sahip. Cihaz Android 11 tabanlı ColorOS 11.1’i başlatıyor. 32 MP özçekim kamerası için sol üst köşede bir delik mevcut. Cihaz 6,43 “FullHD + 90Hz Süper AMOLED ekranla birlikte geliyor. Cihazın ekran kilidi kısmına gelirsek, telefonun kilidinin şifresiz açılması için altında bir ekran içi parmak izi tarayıcı mevcut. Arka tarafta, 8 MP ultra geniş, 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörlü dikdörtgen bir ada içinde 64 MP birincil kamera bulunuyor. Şarj kısmında ise bir USB-C bağlantı noktası üzerinden 65 W’a kadar şarj edilen 4.300 mAh pil mevcut.