John Wick 5’te Keanu Reeves’i göremeyebiliriz

John Wick 5'te Keanu Reeves'i göremeyebiliriz

John Wick en sevilen diziler arasında yer alıyor ve beşinci filmde bizi bir sürpriz bekliyor olabilir. Söylentilere göre Keanu Reeves beşinci filmde olmayacak. İşte tüm detaylar.

John Wick 5 gerçekleşse de gerçekleşmese de, The Continental’ın ön bölüm serisindeki yerini alması, Keanu Reeves’in ayrılması halinde serinin devam edebileceğini kantladı. Tıpkı Mission: Impossible filmlerinin Tom Cruise’un kişiliğine neredeyse ayrılmaz bir şekilde bağlı hale gelmesi gibi, John Wick filmlerini de Keanu Reeves’siz hayal etmek zor. Orijinal film, Matrix ile tanınan oyuncu ile ön plana çıkıyor. Bölüm 4’te John Wick’in sözde ölümünün ardından serinin orijinal baş karakteri olmadan nasıl gelişeceğini görmek ilginç olacak.

John Wick 5'te Keanu Reeves'i göremeyebiliriz

İzleyicilerin henüz Wick’e tamamen veda etmesine gerek yok çünkü Reeves, Ana de Armas’ın başrolünde yer alacağı yakında çıkacak yan ürün Ballerina’da konuk oyuncu olarak yer alacak. Bay Wick olmadan serinin nasıl ilerleyeceğinin ise garantisi yok. Neticede dizi, filmlerin tarzını ve gösterişli aksiyonunu taşıyor ancak Wick’in kendisi ortalıkta görünmüyor.

The Continental’in beyazperdedeki muadili kadar etkileyici bir aksiyona sahip olmayacağından endişe duyanlar için bu endişeler sona erebilir. Bölüm 1, uzun saçları, dağınık sakalı ve insanları kafalarından vurmaya olan düşkünlüğüyle Ben Robson’ın Frankie’si ile başlıyor. Serinin çok fazla hayranı var ancak dizide baş karakterin olmaması bazıları için soru teşkil edebilir.

Dolandırıcıların hedefi, şirketin hassas bilgilerini çalmak