John Wick 3 için ilk fragman yayınlandı

maxresdefault 25

Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı John Wick 3 için merakla beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Kadrosunda Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, Halle Berry, Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Jason Mantzoukas ve Mark Dacascos gibi isimlerin yer aldığı John Wick 3 için geri sayım başladı.

Çekimleri geçtiğimiz yıl start alan film tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 17 Mayıs’ta vizyona girecek. Filmde bir kez daha dünyanın en yetenekli kiralık katillerinden biri olan John Wick’in macerasına tanıklık edeceğiz.

John Wick 3 için nefes kesen tanıtım videosu

İlk iki filmde olduğu gibi üçüncü filmde de John Wick karakterine ünlü aktör Keanu Reevs hayat verecek.

John Wick 3’te usta kiralık katilimiz, başına konulan ödülden kurtulmaya çalışacak. İkinci filmi izleyenlerin de bileceği üzere, filmin sonunda John Wick’in başına 14 milyon dolarlık bir ödül konuluyordu. Haliyle bu ödül tüm kelle avcılarının Wick’in peşine düşmesine neden oluyor.

Peşinde yüzlerce kiralık katil bulunan John Wick onlardan kaçarak New York’u terk etmeye çalışıyor. Elbette bu durum, pek çok soru işaretini de beraberinde getiriyor.

Dilerseniz John Wick 3 için yayınlanan ilk tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. Şunu da dip not olarak belirtelim. Genelde John Wick filmleri, yayınlanan fragmanlarından çok daha aksiyon yüklü oluyor. Yani tanıtım videosunun sıradan gözükmesi sizleri yanıltmasın.

Bird Box akımında yeni perde!