The Division 2 multiplayer videosu yayınlandı

maxresdefault 26

Ubisoft geçtiğimiz gün The Division 2 için yayınladığı hikaye videosunun ardından, şimdi de multiplayer odaklı bir video paylaştı. İşte detaylar.

The Division 2’nin raflardaki yerini almasına artık sayılı günler kaldı. 15 Mart’ta satışa sunulacak olan yapım için gerek Ubisoft, gerekse de yapımcı ekip Massive Entertainment iddialı açıklamalarda bulunmuşlardı.

Hatırlanacağı üzere 2016 yılında yayınlanan ilk oyun büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu hayal kırıklığının temel nedeni ise Ubisoft’un açık bir şekilde oyun severleri kandırmasıydı.

E3 2015’te The Division için yayınlanan tanıtım videoları herkesi hayrete düşürmüştü. Çünkü kimse PS4 ya da Xbox One’ın bu kadar güçlü bir sisteme sahip olduğunu düşünmüyordu. Nitekim düşünüldüğü gibi de oldu. Ubisoft’un E3’te gösterdiği grafiklerle, 2016 Mart’ında satışa sunulan The Division’un grafikleri arasında adeta bir uçurum vardı. Haliyle bu durum oyun severler tarafından sert bir dille eleştirildi.

The Division 2 için yeni video

Yoksa The Division atmosfer, oynanış ve dinamikler açısından gayet başarılı bir oyundu. Fakat Ubisoft çıtayı arşa koyunca, beklentileri karşılaması da mümkün olmadı.

Şimdi aynı durum The Division 2 için de yaşanacak mı merak konusu. Malum yine tanıtım videolarında oldukça renki görüntülere tanıklık ettik. Yayınlanan oynanış videolarında da görüntülerin hayli gerçekçi olduğuna şahitlik ediyoruz. Geçtiğimiz gün yayınlanan multiplayer videosu da gayet başarılı. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.