Bird Box akımında yeni perde: Gözleri kapalı dövme yaptı. Sonuç…

bo3

Bird Box, başrolde Sandra Bullock’un yer aldığı bir kıyamet sonrası filmi. Josh Malerman’ın aynı isimli romanından filmleştirildi ve kısa süre önce Netflix üzerinden yayınlandı. Gelen bilgilere göre şu an bu filmi 45 milyondan fazla kişi izledi ve bir de “Bird Box Challenge” denen akımın başlamasına yol açtı. Peki Bird Box nedir?

Bird Box akımında yeni perde: Gözleri kapalı dövme yaptı. Sonuç…

“Bird Box Challenge de nedir?” diye soracak olursanız: İnsanlar, filmden yola çıkarak gözlerini bağlıyor ve bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Örneğin, gözleri kapalı bir şekilde basketbol oynamak, gözleri kapalı bir şekilde işe gitmek gibi. Bu challenge ile ilgili son günlerde sosyal medyada sayısız videonun paylaşıldığını siz de fark etmişsinizdir. Peki Bird Box nedir?

Hatta bu sebeple hem YouTube cephesinden hem de Netflix’ten açıklamalar geldi. YouTube, bu tip paylaşımlarda insan hayatına zarar verici ya da kötü yönde etkileyebilecek unsurlar olduğu takdirde videoların yasaklanacağını bildirdi. Netflix ise, şaşkınlık içinde “Böyle bir şey nasıl başladı bilmiyoruz, ama lütfen bu tip challenge’lardan uzak durun” tipinde bir mesaj paylaştı.

Ve gelelim bu akıma dahil olan son videolardan bir tanesine. Yani gözleri kapalı bir şekilde dövme yapmaya çalışan dövme sanatçısına. Brezilya’daki bu sanatçı, müşterisinin göğsüne dövme yapmaya başlıyor. Peki başarılı oluyor mu, bunu da video sonunda görebilirsiniz.

Huawei P smart 2019 inceleme