Star Wars 7 Aktöründen Ayakta Alkışlanacak Hareket!

Star Wars 7 Knights Ren Ewoks Killed

Star Wars 7 : Force Awakens’in baş rol oyuncuları arasında yer alan John Boyega, ayakta alkışlanacak bir duyarlılığa imza attı.

Gücün, Aydınlık ve Karanlık tarafı vardır. Star Wars Force Awakens’te baş rol oyuncularından biri olan John Boyega, her yönden aydınlık tarafta.

John Boyega, Force’u iyilik için kullanıyor. Force Awakens’in yıldızı, filmdeki karakteri Finn’i görmek isteyen ve beyin tümörü ile mücadele eden Daniel’i, Royal London Hastanesinde ziyaret etti. John Boyega, Daniel’in isteği için şu anda ikamet ettiği Amerika Birleşik Devletleri’nden uçağa atladı ve binlerce kilometrelik yolu kat edip, İngiltere’ye adım attı.

Star Wars

Boyega, Daniel hakkında yürekleri ısıtan şu açıklamaya da imza attı: ” Bu cesur çocuk için, karakterimin içinde kaldım. Daniel, Finn hakkında dünyadaki herkesten fazla bilgi edinmiş. O çok zeki ve harika bir çocuk. Bu çocukla tanışma fırsatı bulduğum için Tanrı’ya şükrediyorum. Onun yanındayken öyle eğlendim ki… Hele hele, ufaklığın Stormtrooper kıyafeti giydiği zaman kendimden geçtim. Onunla ve harikulade ailesiyle tanışmanın zevki paha biçilmez. Eğer, ufak da olsa pozitif bir şeylere katkıda bulunduysam ne mutlu bana.”

Daniel’in annesi Rosalind de, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Söyleyecek gözüm yok; ne muhteşem bir deneyimdi! Daniel’i, küçük oğlumu hiç bu kadar mutlu görmemiştim. John’a (Boyega) sonsuza kadar minnettar olacağım.” ifadelerini kullandı.

Boyega,  Star Wars Episode VIII’nin çekimlerinde mesai harcıyor. Efsanevi yapımın yeni halkası, 2017 yılının Aralık ayında gösterime girecek.