G.Skill’den Ultra Hızlı 3000 MHz’lik 128 GB DDR4 Bellek

g.skill

G.Skill’in yeni DDR4 bellek kiti, oyun canavarlarının istediği her şeye sahip: Ultra hızlı ve ultra büyük.

Eğer tam bir oyun canavarı iseniz ve her şeyin en hızlısını arıyorsanız G.Skill’i yeni DDR4 modülü tam da size göre. Donanım kitinin hızı, dünyanın zirvesinde: 3000 MHz…

Ripjaws V’nin yeni serisi 128 GB kapasiteli iken, 3000 MHz çekirdek hızı ile taçlandırılmış. DDR4 modülünün CAS gecikme süreleri de, ultra hızlı çekirdek hızına göre optimize edilmiş ve CL14-14-14-34 ayarları ile en uygun biçimde ayarlanmış.

ripjaws v red

Söz konusu set, 8 adet 16 GB’lık modülle bir araya getirilmiş. 4 kanallık Haswell-E Extreme Edition, dünyanın en hızlı işlemcilerinden Intel Core i7-5820K ile tam uyum gösteriyor.

G.Skill ürettiği bellek ile, dünya rekorlarını kırıyor. Zira önceki rekor Corsair’in 128 Gb 2400 MHz’lik bellek setine aitti.

Donanımın yurt dışı fiyatı da, kapasitesi ve hızına göre şekillendirilmiş. G.Skill DDR4 128 GB’lık bellek setinin fiyatı, şimdilik resmen açıklamasa da 800 dolar seviyesinde biçimlenecek.

Kabul ediyoruz bu bellek ortalama bir PC’ye sahip olan kullanıcıların rüyalarında görebileceği nitelikte. G.Skill, zaten bu donanımı “3D kaplama işlemleri, üst düzey bilimsel hesaplamalar ve yine üst düzey profesyonel işlemler için geliştirdiğini” itiraf ediyor.  Belleğin kapasitesi öyle inanılmaz ki, hızlı SSD’leri kolayca cebinden çıkaracak nitelikte.

Final Fantasy Katili Kıskıvrak Yakalandı