Japon Beyzbolcunun Arkadaşının Eşine Aldığı Hediye Sosyal Medyayı Salladı

Japon Beyzbolcunun Arkadaşının Eşine Aldığı Hediye Sosyal Medyayı Salladı

Japon beyzbolcu takım arkadaşının eşine şaşırtıcı bir hediye aldı. Porsche hediye eden takım oyuncusu sosyal medyayı salladı. İşte tüm detaylar.

Los Angeles Dodgers atıcısı ve smaçör Shohei Ohtani, takım arkadaşı Joe Kelly’nin karısına yepyeni bir Porsche hediye etti. Gösterişli hediyenin sebebi ise ilginç. Görünüşe göre takım arkadaşının karısı Kelly, iki kez Amerikan Ligi MVP’si olan kocasını takımıyla sözleşme imzalamaya teşvik eden kişiymiş. Karısının ısrarıyla oynamaya karar veren oyuncu sayesinde takımın ciddi başarı elde etmesi garantilenmiş olmuştu. Bu durumun balını yiyenler arasında olan takım arkadaşı da kadına şaşırtıcı hediyeyi sundu. Twitter’da paylaşılan görüntülerde kadın Shohei’den gelen Porsche’u görünce şaşkınlığını gizleyemiyor. Ashley Kelly kocasının takıma katılmasıyla ilgili çevrimiçi kampanya yürütmüştü.

Japon Beyzbolcunun Arkadaşının Eşine Aldığı Hediye Sosyal Medyayı Salladı

Japon atlet yakın zamanda 11 Aralık’ta Dodgers’la 10 yıllık, 700 milyon dolarlık tarihi bir anlaşma imzaladı. MLB.com’a göre Joe Kelly ayrıca yakın zamanda Major League Baseball takımıyla bir yıllık 8 milyon dolarlık yeni bir anlaşma imzaladı. Kocasının ekibiyle sözleşme imzalamasından sonra Kelly, Wham’ın “Wake Me Up Before You Go-Go” şarkısı eşliğinde başka bir video yayınlamıştı. Neticede hem takım kazanmış oldu hem de kocasının başarısına teşekkür amaçlı olarak takım arkadaşından Porsche araba gelmiş oldu. Tabi böylesi bir hediye sosyal medyada da yankı buldu ve çoğu kişi Japon oyuncunun arkadaşının “karısına” hediye edilmesi açısından değişik bir tercih olduğunu da dile getirdi.

Squid Game: The Trials ile interaktif eğlenceyi yeniden tanımlıyor