LG ULTRAGEAR : 4K OLED OYUN MONİTÖRÜ

LG ULTRAGEAR

LG 2024 UltraGear OLED Oyun Monitörü Serisi, Oyunlara Yeni Bir Boyut Getiren Net, Sinematik Ses Sağlayan Pixel Ses Teknolojisini Tanıtıyor.

Çığır açan 32GS95UE, kullanıcıların tek bir tıklamayla 240 Hz’de 4K (3840 x 2160) ve 480 Hz’de Full-HD (1920 x 1080) arasında geçiş yapmasına olanak tanıyan yeni Dual-Hz özelliğiyle donatılmış ilk UltraGear monitörü olarak tanınıyor.

Kısayol tuşu veya joystick’in yön anahtarıyla kolayca yönetilen bu zaman kazandıran yenilik, kullanıcıların oynadıkları oyun türüne göre en uygun ekran çözünürlüğü ve yenileme hızı kombinasyonunu anında uygulamalarına olanak tanıyor.

Hızlı tempolu aksiyon oyunları ve atış oyunları için kullanıcılar FHD 480Hz’yi seçebilirken, görsel açıdan zengin hikaye odaklı oyunların keyfini 4K 240Hz’de çıkarabiliyorlar.

LG ULTRAGEAR

32 inç UltraGear OLED, Dual-Hz özelliğine ek olarak hareket bulanıklığını ortadan kaldırmaya, netliği artırmaya ve dinamik oyun deneyimi sunmaya yardımcı olan etkileyici bir 0,03 ms (GtG) tepki süresine sahip. Bu, LG’nin kendinden aydınlatmalı OLED teknolojisinin bilinen olağanüstü renk ve kontrastıyla birleştiğinde görsel deneyimi tamamen yeni bir seviyeye taşıyor.

32GS95UE, minimal ekran çerçeveleri ve güçlü, incelikli sesiyle kullanıcı deneyimini daha da geliştiriyor. LG’nin dört tarafı neredeyse çerçevesiz tasarımı, ekrandaki aksiyondan uzaklaşmayan çarpıcı bir görüntü sağlıyor.

Monitör, Pixel Sound teknolojisi ve iki woofer ve DTS Virtual:X desteği içeren öne bakan entegre ses sistemiyle heyecan verici, üç boyutlu bir ses ortamı yaratıyor. Hoparlörler akıllıca OLED panelinin arkasına gizlenerek harici hoparlör ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve değerli masa alanından tasarruf sağlıyor.

LG ULTRAGEAR

LG Yenilikçi Tasarım Sayesinde Oyun Deneyimini Artırıyor

CES 2024 İnovasyon Ödüllü 34 inç 34GS95QE ve onun büyük kardeşi 39 inç 39GS95QE, 800R kavisli, 21:9 en boy oranlı UltraWide Quad-HD (3440 x 1440) çözünürlüklü OLED ekranlarıyla oyun deneyimini genişletiyor.

Kullanıcının sürüklenmesini artıran bu panoramik monitörler aynı zamanda LG’nin Parlama Önleyici ve Düşük Yansıma Kaplamasına, dört tarafı çerçevesiz tasarıma, 240 Hz yenileme hızına ve 0,03 ms (GtG) yanıt süresine sahip. 34GS95QE ve 39GS95QE’nin 800R kavisi ve sinematik 21:9 formatı, LG’nin OLED ekran teknolojisiyle birlikte oyun oynamaya ve içerik izlemeye yeni bir boyut katıyor.

En yeni LG UltraGear OLED oyun monitörleri aynı zamanda şık estetiği verimli kablo yönetimiyle kusursuz bir şekilde bütünleştiren yeni Unity Hexagonal tasarımlı arka kapağı da içeriyor.

THE FINALS 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı!