İşte ünlü kahin Nostradamus’un 2022 kehanetleri

Türkiye'nin deprem riski

Ünlü Fransız kahin Nostradamus’un 2022 kehanetleri ortaya çıktı. İşte tüyler ürpertici o kehanetler!

İşte ünlü kahin Nostradamus’un 2022 kehanetleri. Yeni yıla girerken dileklerimiz pandeminin sona ermesi, ekonomide işlerin yoluna girmesi ve savaşların sona ermesi şeklinde. Ancak neler yaşanacağını tahmin etmek kolay değil. Bu da kahinlerin işi. Geçtiğimiz günlerde Bulgar kahin Baba Vanga’nın 2022 yılına dair kehanetlerini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise günümüzden çok daha önce yaşamış ve ölmüş olan bir kahinin kehanetleri ortaya çıktı. Evet, bahsettiğimiz kişi kendi ölümünü bile tahmin ettiği söylenen Nostradamus’tan başkası değil.

İstanbul depremi uydu

İşte ünlü kahin Nostradamus’un 2022 kehanetleri

Nostradamus’un 2022 yılına dair ilk kehaneti dünyaya bir gök taşının çarpması üzerine kurulu. Bu gök taşının dünyaya ne denli zarar vereceği ise belli değil. Ayrıca ünlü kahinin tahminlerine göre yeni yıl ekonomik felaketleri de beraberinde getirecek. Buna göre dünya piyasaları kontrolden çıkacak ve ekonomik anlamda bir çöküş yaşanacak. Nostradamus’un felaket senaryoları bununla da sınırlı değil. Çok uzak bir ihtimal gibi görünse de 2022’de bilgisayar ve robotlar insanları kontrol altına alacak ve dünyayı yönetecek.

Nostradamus’un tahminlerine göre yeni yıl da çalkantılı geçecek gibi duruyor. Fransız kahine göre sel, deprem ve yangınlar dünyanın dört bir yanında etkili olurken bu doğal afetler sonucu bir sürü insan yaşamını yitirecek. Bakalım 2022 yılı gerçekten de bu kadar kötü mü geçecek yoksa pandeminin bittiği, ekonominin düzeldiği bir dünya mı ortaya çıkacak? Bekleyip göreceğiz.

En ucuz otomobil bakın hangisi oldu: Türünün tek örneği