Her Gün 1 Milyar Saat YouTube

her gün 1 milyar saat youtube

Her gün 1 milyar saat YouTube izlediğimiz ortaya çıktı. YouTube tüm dünyada günlük video izlenme rakamlarını açıkladı.

Bir video paylaşım sitesi şeklinde başlayan ve zaman içinde evrimleşerek günümüzde artık televizyonların bile yerini alabilen bir medya devi haline gelen YouTube, tüm dünya genelinde izlenme rakamlarını açıkladı. Ortaya her gün 1 milyar saat YouTube videosu izlendiği çıktı.

YouTube’da bir videonun kaç kere izlendiğini herkes görebiliyor. Ancak bu istatistikten daha önemli olan bir şey varsa o da videoların ne kadar süreyle izlendiği. YouTube bunun kaydını tutmaya yıllar önce başlamıştı ve bugün geldiğimiz noktada her gün tüm dünyada kullanıcıların toplam 1 milyar saatlik YouTube videosu izlediği açıklandı.

her gün 1 milyar saat youtube

1 milyar saatin ne kadar büyük bir süre olduğunu anlamak için bu sürenin yaklaşık 100.000 yıla denk geldiğini söylememiz yeterli olur herhalde. Videoların yarısından fazlasının mobil cihazlardan izlenmesi de dikkate değer istatistikler arasında yer alıyor.

Dünyanın en popüler video platformu olan YouTube’da bu günlük toplam sürenin artmaya devam edeceğini söylemek için kahin olmaya gerek yok. Artık kendi yıldızlarını yaratan, hemen her konu hakkında sayısız video ve kanala sahip olan YouTube başlı başına bir medya haline geldi ve geleneksel medya anlayışını değiştirmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Twitch Üzerinden Oyun Satışı Yapılacak