İşte RE3 Remake’teki gerçek Jill Valentine

Ekran Resmi 2019 12 24 11.13.01

#İŞBİRLİĞİ

Kısa süre önce duyurulan Resident Evil 3 Remake’te Jill Valentine karakterine hayat verecek olan kişinin Rus moden Sasha Zotova olduğu ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Capcom oyun severlerin uzun süredir merakla beklediği Resident Evil 3 Remake’i yaklaşık olarak 2 hafta önce resmen duyurmuştu. State of Play sunumunda yayınlanan Resident Evil 3 Remake tanıtım videosu oyun severleri heyecanlandırmaya yetmişti.

Yayınlanan tanıtım videosunda genel olarak Jill Valentine karakterine odaklanılmıştı. Valentine’in Nemesis’ten kaçarken yaşadığı aksiyona odaklanan video oyun severler tarafından çok beğenilmişti. Videonun bu kadar çok beğenilmesinin sebeplerinden birisi de Jill Valentine’in yeni tasarımıydı.

Valentine’i adeta yeni baştan yaratan Capcom bunun için profesyonel destek de almış. Peki oyunda son derece güzel ve çekici görünen Jill gerçekte kim?

Geçtiğimiz günlerde Rus model Sasha Zotova kendi Instagram hesabından yaptığı açıklamada Resident Evil 3 Remake’te yer alan Jill karakterinin kendisi olduğunu açıkladı. Gerçekten de Sasha Zotova’nın Instagram fotoğraflarına baktığımızda aynı çekiciliği görebiliyoruz. Dilerseniz aşağıdan Zotova’nın bazı fotoğraflarına göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Zotova Instagram hesabından da anlaşılabileceği üzere o kadar popüler bir isim değil. Görünen o ki Capcom yetkilileri gizli kalan cevherleri keşfetmeyi seviyor.

2019’un en kötü oyunları için tıklayın

Capcom’un merakla beklenen oyunu 3 Nisan 2020’de raflardaki yerini almış olacak. Oyun PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak.

İşte gerçek Jill’in fotoğrafları. Sizce de oyundaki kadar çekici mi? (Diğer fotoğraflar için sayfayı değiştiriniz.)

jill valentine