İşte OnePlus 6’nın fotoğraf performansı

oneplus 6 9

Bilindiği üzere OnePlus önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modeli için özel bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlik çerçevesinde OnePlus 6 ve bazı aksesuarların tanıtılması bekleniyor. Peki uzun bir süredir merakla beklenen OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli fotoğraf anlamında nasıl bir deneyim sunacak? İşte bu sorunun yanıtı.

OnePlus 6 eşsiz bir fotoğraf deneyimi sunacak

Son dönemde satışa sunulan akıllı telefon modellerinde kamera özelliklerinin ön plana çıkarıldığını görüyoruz. Bu durumun temel sebebi kullanıcıların telefon seçerken kamera kriterini belirleyici bir unsur olarak kabullenmiş olması diyebiliriz. Doğal olarak kullanıcılar kamera tarafına bu kadar önem verince, üreticiler de bu kriteri ön planda tutmaya başladı. Öyle ki artık orta segment modellerde bile çift ana kamera kurulumu görür olduk.

Hatta günümüzde 1000 TL civarına çift ana kameraya sahip orta segment modeller bulmak da mümkün. Tablo bu şekilde olunca, kullanıcıların üst segment modellerden beklentileri de daha fazla oluyor. Sonuçta üst segment bir telefon için en kötü ihtimalle 2500 – 3000 TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor. Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan OnePlus 6 da muhtemelen bu fiyat bandında yer alacaktır. Peki OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli fotoğraf performansıyla kullanıcılarını memnun etmeyi başarabilecek mi?

Bu soruya yanıt Çinli şirketin önemli isimlerinden biri olan Pete Lau’dan geldi. Lau şahsi hesabı üzerinden OnePlus 6 ile çekilmiş fotoğrafları paylaştı. İşte o fotoğraflar; (fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayınız)

Uygun fiyatlı Oppo A3 göründü!