İşte merakla beklenen OnePlus 6!

oneplus 6 2

Genel olarak agresif fiyat politikası ile tanınan OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modelinin heyecanını yaşıyor. Çinli üretici muhtemelen kısa süre sonra OnePlus 6’yı resmen tanıtacak. Fakat telefon tanıtılmadan önce nasıl bir tasarıma sahip olduğunu görmek istiyorsanız, sizler için iyi bir haberimiz var. Keza OnePlus 6 ilk defa canlı bir fotoğrafta ortaya çıktı.

OnePlus 6 tasarımı, fiyatı ve özellikleri netlik kazandı

OnePlus 6 özellikleri ve tasarımına dair uzun süredir çeşitli iddialar vardı. Son dönemde ortaya çıkan sızıntılara da bakaran bu iddialarının büyük bir çoğunluğunun doğru olduğunu söylemek mümkün. Çinli üretici de yeni amiral gemisi modeli ile çentikli telefonlar arasına katılmış olacak. Bilindiği üzere çentik modası geçtiğimiz yıl satışa sunulan iPhone X sonrası artış göstermişti.

Kısa süre önce Huawei’nin de yeni amiral gemisi modelleri P20 ve P20 Pro’da çentik kullandığını görmüştük. Aynı şekilde OnePlus’ta yeni modelinde çentikli bir tasarımı tercih etmiş durumda. Açık konuşmak gerekirse, OnePlus 6’nın bu tasarımı ile iPhone X’ten ziyade Huawei P20’yi andırdığını söyleyebiliriz.

Bu arada sızdırılan OnePlus6 görseline aşağıdan göz atabilirsiniz. OnePlus6, 3 farklı depolama alanı ile satışa sunulacak. 64GB’lık model 465 euro, 128GB’lık model 540 euro, 256GB’lık model ise 616 euro olacak. En azından şimdilik sızdırılan fiyatlar bu yönde.

Telefon resmiyet kazandığında daha detaylı bir içerikle karşınızda olacağız.

oneplus 6 3

Kavisli tasarıma sahip iPhone Curved geliyor