3 kameralı LG V40 ThinQ tanıtıldı!

lg v40 thinq 1

LG yeni amiral gemisi modelini V40 ThinQ için ilk resmi açıklamayı yaptı. LG V40 ThinQ için ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte telefon hakkındaki tüm detaylar.

Görünen o ki 2019’da 3 ana kameraya sahip akıllı telefonlar oldukça popüler olacak. Huawei’nin bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunduğu P20 Pro ile başlayan trend, şimdi de LG V40 ThinQ ile devam ediyor.

İşte 3 kameralı LG V40 ThinQ

LG uzun bir süredir üzerinde çalıştığı V40 ThinQ modelini sonunda resmen duyurdu. Güney Koreli teknoloji devi, V40 modeli için ilk tanıtım videosunu yayınladı ve cihaz LG’nin resmi sitesinde listelenmeye başladı.

Güney Koreli şirket resmi tanıtımın ise 3 Ekim’de düzenlenecek olan özel bir etkinlikle gerçekleşeceğini açıkladı. Yani şimdilik sadece LG V40 ThinQ hakkındaki yüzeysel özellikleri biliyoruz. Telefonun 3’ü arkada 2’si önde olmak üzere 5 kamera ile geldiği ve 6.4 inçlik çentikli bir ekrana sahip olduğu gibi.

Zaten LG V40 ThinQ için yayınlanan tanıtım videosu da telefonda yer alan 5 kameraya odaklanıyor. Bu tanıtım videosuna dilerseniz aşağıdan göz atabilirisiniz.

LG, Huawei ve Samsung’un ardından 3 kameralı telefon tanıtan 3. şirket oldu. Görünen o ki bu sayı 2019’da oldukça artacak. Hatta hemen hemen her üreticinin amiral gemisi modellerin 3 ana kamera kullanmaya başlayacağını söylemek de yanlış olmayacaktır. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

10GB RAM’li Oppo Find X geliyor