LG V40 ThinQ sızdırıldı!

LG V40 ThinQ

LG’nin yeni amiral gemisi modeli olmaya aday telefonu LG V40 ThinQ bugün karşımıza çıktı. LG V40 ThinQ özellikleri ile rakiplerine göz dağı verecek gibi görünüyor. İşte merakla beklenen LG V40 ThinQ özellikleri.

Telefon pazarında son yıllarda umduğunu bulamayan LG, ThinQ serisi ile yeniden yapılanmaya gitmişti. LG G7 ThinQ ve LG V30 ThinQ modellerinden sonra, Güney Koreli üreticinin yeni rotası bugün belli oldu. LG’nin yakın zamanda karşımıza LG V40 ThinQ modeli ile çıkacağı söyleniyor. Hatta bugün V40 ThinQ modelinin teknik özellikleri sızdırıldı.

LG V40 ThinQ özellikleri!

V40 ThinQ modeli serinin bir diğer üyesi LG G7 ThinQ ile neredeyse aynı tasarıma sahip olacak. 6 inç büyüklüğünde 3130 × 1440 çözünürlüğünde ekran ile gelecek olan V40 ThinQ, 18:9 formatında çentikli görüntüleme deneyimi sunacak.

Telefonun donanım bölümünde ise amiral gemisi modellerinde görmeye alıştığımız, Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga seti yer alacak. V40 ThinQ, 6 GB RAM ile akıcı bir Android deneyimi sunacak. 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan telefonda henüz microSD kart desteğinin olup olmadığı bilinmiyor.

LG V40 ThinQ

Galaxy Tab A 10.5 duyuruldu! İşte özellikleri

Telefonun kamera konusunda nasıl bir deneyim sunacağı hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak analisteler V40 ThinQ modelinde beş adet kameranın olacağını söylüyor. Huawei P20 Pro‘da olduğu gibi üç kamera arkada ve iki kamera da önde olabilir. Son olarak telefonun kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkacağını belirtelim.