İşte Karşınızda Google Pixel 9 Pro Fold!

pixel 9

Google Pixel 9 serisinin tanıtımı yaklaşırken ortalık sızıntıdan geçilmiyor. Pixel 9 Pro Fold’un görselleri ortaya çıktı. Lafı daha fazla uzatmadan sızıntılara ve detaylara göz atalım.

Google, 13 Ağustos’ta etkinlik gerçekleştirecek ve Pixel 9 serisini tanıtacak. Duyurulacak telefonlar arasında katlanabilir ekranlı model Pixel 9 Pro Fold da bulunuyor. Son günlerde Pixel 9 ailesinin sızıntıları sağda solda uçuştu. Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL’nin görselleri ve birçok detayı ortaya çıktı. Şimdi sırada Pixel 9 Pro Fold var.

Pixel 9 Pro Fold

Yeni katlanabilir cihaz hakkında halen çok fazla detay bilinmiyor, ancak 91mobiles sitesinin paylaştığı sızıntılara bakarsak Pixel 9 Pro Fold daha uzun, daha dar kapak ekranına ve neredeyse kare şeklinde katlanabilir daha geleneksel iç ekrana sahip. Ayrıca her iki ekran 120Hz yenileme hızı ve daha iyi parlaklık sunacak.

Pixel 9 Pro Fold

Bu telefonda diğer Pixel 9 modellerinde olduğu gibi Google’ın yeni Tensor G4 yongasetinin olması bekleniyor. Cihazda 16 GB RAM, 48 MP ana kamera, 10.5 MP ultra geniş kamera, 10.8 MP telefoto kamera ve iki adet 10 MP selfie kamerası yer alacak. Pixel 9 Pro Fold’da kesinlikle yapay zeka özellikleri de öne çıkacaktır.

Pixel 9 Pro Fold

Son yıllarda yapay zeka teknolojisi inanılmaz hızla ilerledi. Gemini, ChatGPT, Midjourney, Claude, DALL-E ve daha fazla üretken yapay zeka hayatımıza girdi. Telefonlarda, tabletlerde, bilgisayarlarda yapay zeka özellikleri ön plana çıkarken, satış noktasını da oluşturmaya başladı diyebiliriz. Google da bu durumdan yararlanmak ve yapay zekayı ürünlerine entegre etmek istiyor. Pixel 9 serisinde bunu göreceğiz.

Pixel 9 Pro Fold

Ford Elektrikli Otomobil Pazarında Aradığını Bulamadı